AS OY ESPOON
Kuunkiertymä
3/54
asuntoa enää jäljellä

As. Oy Espoon Kuunkiertymä

Kuunkiertymä ja Valkeanvirittäjä ovat nyt valmistuneet ja ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet.

Osoite: Kirjokansi 2, 02100 Espoo

Tontti: Oma

Myymättömiä asuntoja: Kysy varaustilanne myyjältä

Tyyppi: Kerrostalo, 12 kerrosta

Energialuokka: C

Rakennuttajan myynti:

Kuunkiertymän tyylikkyyttä ja turvallisuutta

Tapiolan Kirjokannen ensimmäisessä vaiheessa valmistuvista asuintaloista As. Oy Espoon Kuunkiertymä sijaitsee itä-länsisuuntaisesti. Idän puoleiset avarat lasitetut parvekkeet avautuvat Leimuniityn ja Otsolahden maisemiin, lännen puoleisten parvekkeiden nauttiessa ilta-auringosta. Kuunkiertymän pohjoispääty seisoo pilareilla Kirjokannen raitin päällä, jossa on myös yksi Kirjokannen monista hisseistä.

Lähes kaikista Kuunkiertymän asunnoista aukeaa huoneistonlevyinen lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistotyyppejä löytyy kaikkiin elämäntilanteisiin: mukavia yksiöitä ja kaksioita sekä useamman makuuhuoneen koteja. Kerrostalojen päätyhuoneistoihin on suunniteltu suurempia asuntoja. Suurimmat asunnot sijaitsevat kerrostalojen ylimmissä kerroksissa. Niissä sisätilat yhdistyvät kodin ympärille aukeaviin terasseihin.

Huoneistokohtaiset varastot ja säilytystilat ulkoiluvälineille ovat alemmissa kerroksissa. Myös Kuunkiertymän saunatilat ja pesutupa löytyvät täältä. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmastointi sekä vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Kaikissa huoneistoissa on huomaamattomat sprinklerit, jotka tulevat esiin tarvittaessa. Kerrosten välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia, tarjoten parhaan mahdollisen äänieristyksen.

 

Kuunkiertymän asunnot

Penthouse-kodit
Penthouse-kodit on suunniteltu aikuiseen elämänvaiheeseen. Tilojen väljyys ja avara huonejako aukeavat tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Poikkeuksellisen runsaat, alas asti ulottuvat ikkunapinnat täyttävät kodit valolla ja korostavat huoneistojen selkeälinjaista arkkitehtuuria. Suuret, kalustettavat oleskeluterassit avautuvat kahteen tai kolmeen eri ilmansuuntaan ja mahdollistavat niin edustamisen kuin myös kodin arkiset tarpeet.

Penthouse-kotien materiaalit ja varustelutaso ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia, sisältäen muun muassa massiivipuuparketit, numeroidut mittatilauskeittiöt sekä asunnon valaistusta keskitetysti ohjaavat KNX-järjestelmät. Myös kylpyhuoneen laatat ja muut penthouse-kotien materiaalit ovat tasokkaampia kuin muissa uudisrakennuskohteissa yleensä.

Panoraama-kodit
Panoraama-kodit ovat nimensä veroisia, sillä ikkunapintaa riittää koko huoneistojen leveydeltä katosta lattiaan asti. Modernit ja leveät liukuovet avautuvat suurille, lasitetuille parvekkeille, mikä antaa asumiseen väljyyttä, valoisuutta ja kauniin maiseman ihasteltavaksi. Panoraama-kodeissa on myös poikkeuksellisesti parketin kanssa samasta puusta valmistetut, sointuvat viiluovet. Olemme suunnitelleet asuntopohjat siten, että ne vastaavat monenlaisiin tarpeisiin eri elämäntilanteissa. Panoraama-kotien kolmiot ja neliöt sisältävät kaikki toimivan kodin elementit, joita perheen arjessa tarvitaan.

Dioraama-kodit
Dioraama-kodit ovat viehättäviä yksiöitä ja kaksioita, jotka on suunniteltu laadukkaaseen elämiseen. Asunnot ovat hyvin varustettuja, mikä mahdollistaa arjen sujuvuuden. Maisemat Tapiolaan avautuvat omilta parvekkeilta ja pienkerrostalon pihalta. Dioraama-kodeissa on mukavasti vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja. Yksiöitä on mahdollista valita alkovilla ja kaksioita vaatehuoneella tai saunalla.