AS OY ESPOON
Tammen Taittaja
57
asuntoa ennakkomarkkinoinnissa
Tiedustele viimeisintä varaustilannetta ja
tee varaus valitsemaasi huoneistoon. Ota yhteyttä

As Oy Espoon Tammen Taittaja

Osoite: Kirjokansi 4, 02100 Espoo

Tontti: Oma

Hissi: Kyllä

Arvioitu valmistuminen: vuoden 2019 lopussa

Asuntojen lukumäärä: 57

Tyyppi: Kerrostalo, 9 kerrosta (7 asuinkerrosta)

Energialuokka: C


Tammen Taittaja

As. Oy Tammen Taittaja valmistuu Kirjokannen toisessa vaiheessa, vuoden 2019 lopussa, ja suuren kysynnän vuoksi sen markkinointi on aloitettu jo nyt. Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja ulkoasultaan Tammen Taittaja vastaa Kirjokannen 1. vaiheen asuintaloja. Kaikista Tammen Taittajan asunnoista aukeaa leveä lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistoja löydät kaikkiin elämäntilanteisiin: kompakteja yksiöitä ja kaksioita sekä kolmioita avarilla säilytys- ja oleskelutiloilla. Ylimpien kerrosten suurimpien asuntojen sisätilat yhdistyvät kodin ympärille aukeaviin terasseihin.

Kaikissa Tammen Taittajan huoneistoissa on säädetty ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmä, joka on varustettu lämmön talteenotolla. Kerrosten välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia, tarjoten erinomaisen äänieristyksen.

Huoneistokohtaiset talovarastot, saunatilat, pesutupa, polkupyörävarastot sekä urheiluväline- ja lastentarvikevarastot löytyvät Tammen Taittajan 4. kerroksesta, joka sijoittuu Kirjokannen alle. Kirjokannen piha-alue on maisema-arkkitehti Ria Ruokosen suunnittelema ja toistaa samaa elävää maisemaa kuin Leimuniitynkin suunnittelu. As Oy:t omistavat omat tonttinsa.

Penthouse-kodit

Penthouse-kodit sijaitsevat Taiantaian ja ylimmässä kerroksessa. Näyttävän laajat, alas asti ulottuvat ikkunapinnat täyttävät kodit valolla. Upeat, kalustettavat oleskeluterassit ympäröivät koteja ja avaavat näkymät yli Tapiolan puistojen. Suoraan penthouse-huoneistojen yläpuolelle nousevat asuintalojen ainutlaatuisen kauniit kattosiivet tulevat muodostamaan uuden arkkitehtuurillisen maamerkin Tapiolaan. Valoisissa ja avarissa penthouse-kodeissa voit aistia selkeiden ja sulautuvien materiaalikokonaisuuksien luoman veistoksellisuuden.

Panoraama-kodit

Panoraama-koteihin kuuluvat saunalliset kolmiot. Olemme kehittäneet näiden kotien asuinmahdollisuuksia asukkaiden toiveiden pohjalta. Siksi valittavana on kaksi eri tyyppistä kolmiopohjaa erilaisiin asumisen tarpeisiin: toisessa on kaksi vaatehuonetta ja toisessa puolestaan kaksi wc:tä. Kumpaankin kolmiomalliin kuuluu ihana lasitettu parveke.

Dioraama-kodit

Dioraama-kodit ovat hyvin varustettuja yksiöitä ja saunattomia kaksioita. Näiden viehättävien ja kompaktien asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu tilavaan ja kokoaan suurempaan elämiseen. Kaksioiden fiksut liukuovet jättävät tilaa sisustamiselle. Dioraama-huoneistojen leveät lasitetut parvekkeet tuovat Tapiolan maisemat ja valon osaksi kotia. Tutustu tarkemmin eri Dioraama-pohjiin, sillä ne muuntautuvat erilaisiin sisustuksiin ja tarpeisiin.

As. Oy Espoon Tammen Taittaja kerrospohjakuvat

As. Oy Espoon Tammen Taittaja 4. kerros
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 5. kerros
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 1. asuinkerros (6. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 2. asuinkerros (7. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 3. asuinkerros (8. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 4. asuinkerros (9. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 5. asuinkerros (10. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 6. asuinkerros (11. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 7. asuinkerros (12. krs)