AS OY ESPOON
Valkeanvirittäjä
1/74
asuntoa enää jäljellä

As. Oy Espoon Valkeanvirittäjä

Kuunkiertymä ja valkeanvirittäjä ovat nyt valmistuneet ja ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet.

Osoite: Kirjokansi 1, 02100 Espoo

Tontti: Oma

Hissi: Kyllä (pienkerrostalossa ei)

Myymättömiä asuntoja: Kysy varaustilanne myyjältä

Tyyppi: Kerrostalo, 12 kerrosta ja pienkerrostalo, 3 kerrosta

Energialuokka: C

Rakennuttajan myynti:

Valkeanvirittäjän valoa ja kodikkuutta

Tapiolan Kirjokannen ensimmäisessä vaiheessa valmistuvista asuintaloista As Oy Espoon Valkeanvirittäjän huoneistot ovat etelä-pohjoissuuntaisesti. Pohjoispuolen avarat lasitetut parvekkeet avautuvat ylemmistä kerroksista Tapiolan nimikkomaisemiin Tapiola Gardenille sekä sen keskusaltaalle, jonka äärellä nautitaan rauhallisista illoista läpi vuoden. Etelänpuoleisten huoneistojen ylimmistä kerroksista välkkyy meri.

Lähes kaikista Valkeanvirittäjän asunnoista aukeaa huoneistonlevyinen lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistotyyppejä löytyy kaikkiin elämäntilanteisiin: mukavia yksiöitä ja kaksioita sekä useamman makuuhuoneen koteja. Suurimmat asunnot sijaitsevat ylimmissä kerroksissa. Niissä sisätilat yhdistyvät kodin ympärille aukeaviin terasseihin.

Huoneisto-kohtaiset varastot ja säilytystilat ulkoiluvälineille ovat alemmissa kerroksissa. Myös Valkeanvirittäjän saunatilat ja pesutupa löytyvät täältä. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmastointi sekä vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Kaikissa huoneistoissa on huomaamattomat sprinklerit, jotka tulevat esiin tarvittaessa. Kerrosten välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia, tarjoten parhaan mahdollisen äänieristyksen.

Charmikas pienkerrostalo
Toinen Valkeanvirittäjän taloista on uniikki townhouse-tyyppinen pienkerrostalo. Siinä on neljä viehättävää saunallista Panoraama-kotia, joiden pitkiltä parvekkeilta avautuvat upeat näkymät Otsolahden suuntaan. Ylimpien kerrosten kodit ovat läpitalon huoneistoja, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä pihatasoilta. Pienkerrostalon alimman kerroksen Dioraama-koteihin kuljetaan Kirjokannen raitilta, joihin on sisäänkäynnit omilta minipihoilta.

Valkeanvirittäjän asunnot

Penthouse-kodit
Penthouse-kodit on suunniteltu aikuiseen elämänvaiheeseen. Tilojen väljyys ja avara huonejako aukeavat tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Poikkeuksellisen runsaat, alas asti ulottuvat ikkunapinnat täyttävät kodit valolla ja korostavat huoneistojen selkeälinjaista arkkitehtuuria. Suuret, kalustettavat oleskeluterassit avautuvat kahteen tai kolmeen eri ilmansuuntaan ja mahdollistavat niin edustamisen kuin myös kodin arkiset tarpeet.

Penthouse-kotien materiaalit ja varustelutaso ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia, sisältäen muun muassa massiivipuuparketit, numeroidut mittatilauskeittiöt sekä asunnon valaistusta keskitetysti ohjaavat KNX-järjestelmät. Myös kylpyhuoneen laatat ja muut penthouse-kotien materiaalit ovat tasokkaampia kuin muissa uudisrakennuskohteissa yleensä.

Panoraama-kodit
Panoraama-kodit ovat nimensä veroisia, sillä ikkunapintaa riittää koko huoneistojen leveydeltä katosta lattiaan asti. Modernit ja leveät liukuovet avautuvat suurille, lasitetuille parvekkeille, mikä antaa asumiseen väljyyttä, valoisuutta ja kauniin maiseman ihasteltavaksi. Panoraama-kodeissa on myös poikkeuksellisesti parketin kanssa samasta puusta valmistetut, sointuvat viiluovet. Olemme suunnitelleet asuntopohjat siten, että ne vastaavat monenlaisiin tarpeisiin eri elämäntilanteissa. Panoraama-kotien kolmiot ja neliöt sisältävät kaikki toimivan kodin elementit, joita perheen arjessa tarvitaan.

Dioraama-kodit
Dioraama-kodit ovat viehättäviä yksiöitä ja kaksioita, jotka on suunniteltu laadukkaaseen elämiseen. Asunnot ovat hyvin varustettuja, mikä mahdollistaa arjen sujuvuuden. Maisemat Tapiolaan avautuvat omilta parvekkeilta ja pienkerrostalon pihalta. Dioraama-kodeissa on mukavasti vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja. Yksiöitä on mahdollista valita alkovilla ja kaksioita vaatehuoneella tai saunalla.