AS OY ESPOON
Taiantaika
29/58
asuntoa myynnissä
Tiedustele viimeisintä varaustilannetta ja
valitse omasi. Ota yhteyttä

Taiantaika

As. Oy Taiantaika valmistuu 16.3. – 15.5.2020. Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja ulkoasultaan Taiantaika vastaa pääosin Kirjokannen 1. vaiheessa valmistuneita Valkeanvirittäjää ja Kuunkiertymää. Kaikista Taiantaian asunnoista aukeaa leveä lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistoja löydät kaikkiin elämäntilanteisiin: kompakteja yksiöitä ja kaksioita sekä kolmioita avarilla säilytys- ja oleskelutiloilla. Ylimpien kerrosten suurimpien asuntojen sisätilat yhdistyvät kodin ympärille aukeaviin terasseihin.

Taiantaian lämmitysmuoto on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansiosta paljain varpain liikkuminen kotona on miellyttävää ympäri vuoden. Asuntojen viilennystä säädetään sekä tuloilmalla että lattiaviilennyksellä. Kerrosten välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia, parantaen asuntojen äänieristystä merkittävästi.

Huoneistokohtaiset talovarastot, saunatilat, pesutupa, polkupyörävarastot sekä urheiluväline- ja lastentarvikevarastot löytyvät Taiantaian 4. kerroksesta, joka sijoittuu Kirjokannen alle. Kirjokannen piha-alue on maisema-arkkitehti Ria Ruokosen suunnittelema ja toistaa samaa elävää maisemaa kuin Leimuniitynkin suunnittelu. As Oy:t omistavat omat tonttinsa.

Taiantaian asunnot

Penthouse-kodit

Penthouse-kodit sijaitsevat Taiantaian ylimmässä kerroksessa. Näyttävän laajat, alas asti ulottuvat ikkunapinnat täyttävät kodit valolla. Suuret, kalustettavat oleskeluterassit avaavat näkymät yli Tapiolan puistojen, jopa merelle asti.

Suoraan penthouse-huoneistojen yläpuolelle nousevat asuintalojen ainutlaatuisen kauniit kattosiivet tulevat muodostamaan uuden arkkitehtuurillisen maamerkin Tapiolaan. Valoisissa ja avarissa penthousekodeissa voit aistia selkeiden ja sulautuvien materiaalikokonaisuuksien luoman veistoksellisuuden

Panoraama-kodit

Panoraama-koteihin kuuluvat saunalliset kolmiot. Olemme kehittäneet näiden kotien asuinmahdollisuuksia asukkaiden toiveiden pohjalta. Siksi valittavana on kaksi eri tyyppistä kolmiopohjaa erilaisiin asumisen tarpeisiin: toisessa on kaksi vaatehuonetta ja toisessa puolestaan kaksi wc:tä. Kumpaankin kolmiomalliin kuuluu ihana lasitettu parveke.

Dioraama-kodit

Dioraama-kodit ovat hyvin varustettuja yksiöitä ja kaksioita. Näiden viehättävien ja kompaktien asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu tilavaan ja kokoaan suurempaan elämiseen. Fiksut liukuovet jättävät tilaa sisustamiselle. Dioraama-huoneistojen leveät lasitetut parvekkeet tuovat Tapiolan maisemat ja valon osaksi kotia. Tutustu tarkemmin eri Dioraama-kaksioiden pohjiin, sillä ne muuntautuvat erilaisiin sisustuksiin ja tarpeisiin.

As. Oy Espoon Taiantaika kerrospohjakuvat

As. Oy Espoon Taiantaika 4. kerros
As. Oy Espoon Taiantaika 5. kerros
As. Oy Espoon Taiantaika 1. asuinkerros (6. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 2. asuinkerros (7. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 3. asuinkerros (8. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 4. asuinkerros (9. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 5. asuinkerros (10. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 6. asuinkerros (11. krs)
As. Oy Espoon Taiantaika 7. asuinkerros (12. krs)

As Oy Espoon Taiantaika

Osoite: Kirjokansi 3, 02100 Espoo

Tontti: Oma

Hissi: Kyllä

Valmistuminen: 16.3. – 15.5.2020.

Asuntojen lukumäärä: 57

Tyyppi: Kerrostalo, 9 kerrosta (7 asuinkerrosta)

Energialuokka: C