AS OY ESPOON
Tammen Taittaja
25/57
asuntoa myynnissä
Tiedustele viimeisintä varaustilannetta ja
valitse omasi. Ota yhteyttä

Tammen Taittaja

As. Oy Tammen Taittaja valmistuu 15.4. – 15.6.2020. Arkkitehtuuriselta ilmeeltään ja ulkoasultaan Tammen Taittaja vastaa pääosin Kirjokannen 1. vaiheessa valmistuneita Valkeanvirittäjää ja Kuunkiertymää. Kaikista Tammen Taittajan asunnoista aukeaa leveä lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi. Huoneistoja löydät kaikkiin elämäntilanteisiin: kompakteja yksiöitä ja kaksioita sekä kolmioita avarilla säilytys- ja oleskelutiloilla. Ylimpien kerrosten suurimpien asuntojen sisätilat yhdistyvät kodin ympärille aukeaviin terasseihin.

Tammen Taittajan lämmitysmuoto on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys, jonka ansiosta paljain varpain liikkuminen kotona on miellyttävää ympäri vuoden. Asuntojen viilennystä säädetään sekä tuloilmalla että lattiaviilennyksellä. Kerrosten välipohjat ovat paikalla valettua teräsbetonia, parantaen asuntojen äänieristystä merkittävästi.

Huoneistokohtaiset talovarastot, saunatilat, pesutupa, polkupyörävarastot sekä urheiluväline- ja lastentarvikevarastot löytyvät Tammen Taittajan 4. kerroksesta, joka sijoittuu Kirjokannen alle. Kirjokannen piha-alue on maisema-arkkitehti Ria Ruokosen suunnittelema ja toistaa samaa elävää maisemaa kuin Leimuniitynkin suunnittelu. As Oy:t omistavat omat tonttinsa.

Penthouse-kodit

Penthouse-kodit sijaitsevat Tammen Taittajan ylimmässä kerroksessa. Näyttävän laajat, alas asti ulottuvat ikkunapinnat täyttävät kodit valolla. Suuret, kalustettavat oleskeluterassit avaavat näkymät yli Tapiolan puistojen, jopa merelle asti.

Suoraan penthouse-huoneistojen yläpuolelle nousevat asuintalojen ainutlaatuisen kauniit kattosiivet tulevat muodostamaan uuden arkkitehtuurillisen maamerkin Tapiolaan. Valoisissa ja avarissa penthousekodeissa voit aistia selkeiden ja sulautuvien materiaalikokonaisuuksien luoman veistoksellisuuden

Panoraama-kodit

Panoraama-koteihin kuuluvat saunalliset kolmiot. Olemme kehittäneet näiden kotien asuinmahdollisuuksia asukkaiden toiveiden pohjalta. Siksi valittavana on kaksi eri tyyppistä kolmiopohjaa erilaisiin asumisen tarpeisiin: toisessa on kaksi vaatehuonetta ja toisessa puolestaan kaksi wc:tä. Kumpaankin kolmiomalliin kuuluu ihana lasitettu parveke.

Dioraama-kodit

Dioraama-kodit ovat hyvin varustettuja yksiöitä ja kaksioita. Näiden viehättävien ja kompaktien asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu tilavaan ja kokoaan suurempaan elämiseen. Fiksut liukuovet jättävät tilaa sisustamiselle. Dioraama-huoneistojen leveät lasitetut parvekkeet tuovat Tapiolan maisemat ja valon osaksi kotia. Tutustu tarkemmin eri Dioraama-kaksioiden pohjiin, sillä ne muuntautuvat erilaisiin sisustuksiin ja tarpeisiin.

As. Oy Espoon Tammen Taittaja kerrospohjakuvat

As. Oy Espoon Tammen Taittaja 4. kerros
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 5. kerros
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 1. asuinkerros (6. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 2. asuinkerros (7. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 3. asuinkerros (8. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 4. asuinkerros (9. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 5. asuinkerros (10. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 6. asuinkerros (11. krs)
As. Oy Espoon Tammen Taittaja 7. asuinkerros (12. krs)

As Oy Espoon Tammen Taittaja

Osoite: Kirjokansi 4, 02100 Espoo

Tontti: Oma

Hissi: Kyllä

Valmistuminen: 15.4. – 15.6.2020.

Asuntojen lukumäärä: 57

Tyyppi: Kerrostalo, 9 kerrosta (7 asuinkerrosta)

Energialuokka: C