Tule ihastumaan Ivana Helsinki -kotiin ja valitse omasi!

Tervetuloa Hattaraan ihastumaan Ivana Helsingin sisustamaan kotiin. Tutustu myös Kirjokannen asuntoihin. Voit osallistua paikan päällä klo 18.30 alkavalle Kirjokannen näytölle: pääset testaamaan virtuaalilaseilla, miltä stailattu kolmio As Oy Espoon Taiantaiassa näyttää. Hattarassa pääset tutustumaan myös asuntoon, jossa näet kodin todelliset materiaalit.

Ivana Helsinki -koti on yhdistelmä skandinaavista tyyliä, vahvoja värejä ja runsaita kuoseja. Boheemi ja urbaani muotoilu sekä populaarikulttuurin ikoniset yksityiskohdat sulautuvat lempeästi suomalaiseen taiteeseen ja designin klassikkohelmiin. Kukkaprintit eri vuosilta tuovat kotiin lisää vintage-henkeä.

Tervetuloa Ivana Helsinki -kotiin Tapiolaan:
ke 8.5. klo 16–18 ja pe-la 10.–11.5. klo 15–19.30

Käynti Hattaraan Sammonsillalta. Sammonsillalle pääset suoraan Tapiolan metroasemalta sekä Länsituulentieltä.

Käy katsomassa Hattaran ja Kirjokannen kohteiden virtuaaliesittelyt:

Tapiolan puutarhakaupunginosa elää uutta kukoistusta

Tapiola on kulttuurin, liike-elämän ja taiteen elävä keskus. Tieteen ja liikunnan keskittymä, joka tarjoaa viihtyisää elämää keskellä vehreyttä ja kukkaloistoa. Espoon Tapiolasta löydät kaiken, mitä tarvitset hyvään elämään.

Tapiola ihastuttaa monipuolisella palvelutarjonnallaan, viihtyisillä kohtaamispaikoillaan ja erinomaisilla kulkuyhteyksillään. Kauppakeskus AINOAn kolmas osa valmistuu syksyllä, ja moderni bussiterminaali sekä Länsimetro tekevät matkustamisesta helppoa ja nopeaa. Tapiola kehittyy jatkuvasti, ja sen perinteinen keskus tullaan uudistamaan täysin Tapiolan alkuperäistä henkeä kunnioittaen.

Espoon Hattarassa elät kaiken keskellä, mutta silti omassa rauhassa. Hattaran huikea sijainti kauppakeskus Ainoan yläpuolella tarjoaa asumiselle aivan uuden ulottuvuuden. Kattavat palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet löytyvät vierestä. Hattarassa on vielä jäljellä mm. erityyppisiä kaksioita sekä kompakteja kolmioita erinomaisilla asuntopohjilla. Talon julkisivu avautuu länteen Merituulentorille. Samalla ylimmistä asunnoista avautuu upeat, avarat näkymät pitkälle länteen Niittykummun suuntaan.

As Oy Espoon Tammentaittajasta ja Taiantaiasta löydät huoneistoja kaikkiin elämäntilanteisiin - aina kompakteista yksiöistä ja kaksioista avarilla säilytys- ja oleskelutiloilla varustettuihin kolmioihin. Kaikista Tammentaittajan ja Taiantaian asunnoista aukeaa leveä lasitettu parveke, jonne tila jatkuu sisältä ylellisen väljästi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Puh. 020 780 3424

Puh. 050 306 8237

Puh. 020 755 9000

Rakennuttajan myynti
Puh. 0400 211 178